سازمان UNico
حامی مهاجران و پناهجویان

ویزای کشور آلمان

ویزای آلمان

ویزای آلمان

سخت ترین ویزای کشور‌های حوزه شینگن، در حال حاضر ویزای شینگن آلمان می‌باشد. تمکن مالی و گردش حساب تاثیر گذارترین مدارک ویزای المان می‌باشند.

در این مطلب می‌خوانید

 شرایط اخذ ویزای آلمان

 انواع ویزای کشور آلمان

 مدارک ویزای کشور آلمان

 هزینه ویزای کشور آلمان

 وقت سفارت آلمان

 ریجکت ویزای کشور آلمان

 رفع ریجکت ویزای کشور آلمان و اعتراض به رد شدن آن

 مدت زمان جوابدهی ویزای آلمان

 ویزای آلمان با دعوتنامه

 نکته مهم در اخذ ویزای کشور آلمان

 سفارت آلمان در ترکیه

شرایط اخذ ویزای کشور آلمان

کشور آلمان، به دلیل دارا بودن شرایط پناهندگی و حمایت از پناهندگان، سخت گیری زیادی در اعطای ویزا دارد. در صورتی که شرایط زیر را برای اخذ ویزای کشور آلمان نداشته باشید، نمی‌توانید ویزای این کشور را دریافت کنید.

شرایط ویزای کشور آلمان عباتند از:

۱. تمکن مالی:

تمکن مالی برای ویزای_آلمان، حدوداً بین 70 تا 100میلیون تومان برای هر نفر می‌باشد. در صورتی که مبلغ تمکن مالی شما زیر این مبلغ باشد، درخواست ویزای شما رد خواهد شد. تمکن مالی باید به یورو صادر شود و توسط شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.

۲. گردش حساب:

منظور از گردش حساب، مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیست بلکه، تعداد تراکنشات حساب متقاضی در ۳ ماه اخیر می‌باشد. گردش حساب، باید با نامه تمکن مالی همخوانی داشته باشد. در صورتی که تطابقی بین این دو وجود نداشته باشد و یا گردش حساب شما پائین باشد، ویزای_آلمان شما ریجکت خواهد شد.

۳. ارائه دعوت‌نامه قوی:

منظور از دعوت نامه قوی، دعوت نامه ای است که از سوی اعضای خانواده، یک شرکت و یا یک نمایشگاه باشد. در متن دعوت‌نامه، باید مدت اطلاعات شخصی متقاضی به صورت کامل، مدت زمان اقامت و محل اقامت متقاضی ذکر شود. همچنین، در صورتی که دعوت کننده از متقاضی حمایت مالی می‌کند، باید در متن دعوت نامه ذکر شود.

۴. تاریخچه سفری:

لزومی به ارائه تاریخچه سفری برای ویزای_آلمان نیست. اما در صورتی که ویزای شینگن و یا هر ویزای معتبر دیگری در پاسپورت خود داشته باشید، شانس شما برای اخذ ویزای_آلمان بیشتر می‌شود.

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان در کشور ترکیه توسط VFS Global با زمان تقریبی بین 45 روز تا دو ماه انجام می شود

نکته مهم در اخذ ویزای آلمان

با توجه به قانون‌مند بودن مردمان و دولت کشور المان، ارائه کامل مدارک، حضور به موقع در هنگام وقت سفارت و ظاهر مرتب و آراسته می‌تواند کمک به سزای در اخذ ویزای این کشور به شما بکند. این نکته ای است که اکثر قریب به اتفاق آژانس‌ها و کارگزاران ویزای_آلمان به آن توجه ای نمی‌کنند.

انواع ویزای کشور آلمان

با توجه به هدف متقاضی از سفر به آلمان، ویزای_آلمان در انواع مختلفی صادر می‌شود. بیشترین درخواست ویزای_آلمان مربوط به ویزای توریستی، کاری و تحصیلی می‌باشد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

۱. ویزای توریستی آلمان:

در حال حاضر، با توجه به تعداد پناهندگان فارسی زبان در آلمان، ویزای توریستی این کشور با شرایط سختی اعطا می‌شود. تمکن مالی و گردش حساب تاثیر مهمی در اخذ ویزای توریستی آلمان دارد. ارائه دعوت‌نامه و تاریخچه سفری شانس شما را برای اخذ ویزای توریستی المان بیشتر می‌کند. با این ویزا شما می‌توانید ۹۰ روز در هر ۶ ماه اقامت داشته باشید.

۲. ویزای تحصیلی آلمان:

معتبر ترین دانشگاه ها در کشور المان وجود دارد. برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان شما باید دعوت نامه معتبر از سوی مدرسه، دانشگاه و یا یک موسسه آموزشی معتبر ارائه کنید. پس از اتمام مدت زمان تحصیل، شما باید خاک آلمان را ترک کنید.

۳. ویزای کاری آلمان:

از شرایط اخذ ویزای کاری آلمان، ارائه دعوت نامه از سوی یک شرکت و یا کارفرما می‌باشد. مدت زمان اعتبار ویزای کاری آلمان، بر اساس درخواست کارفرما و تاریخ قید شده در دعوت نامه می‌باشد.

ویزای آلمان

مدارک ویزای کشور آلمان

مدارک ویزای_آلمان، نیازی به ترجمه ندارند و شما می‌توانید اصل مدارک را در زمان وقت سفارت همراه خود ببرید. مدارک ویزای_آلمان به ترتیب زیر می‌باشد:

 فرم درخواست ویزای آلمان

 پاسپورت فعلی متقاضی به همراه کلیه ویزاها و گذرنامه های قبلی

 رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا

 سند ازدواج

 کلیه اسناد ملکی

 گواهی اشتغال به کار

 گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت محصل بودن)

 گردش حساب ۳ ماه اخیر به همراه تمکن مالی

 رزرو بلیط رفت و برگشت و واچر هتل

 ارائه دعوت نامه معتبر

ریجکت ویزای آلمان

رایج ترین علت رد شدن ویزای آلمان، عدم اعتماد افسران ویزای این کشور به بازگشت متقاضیان به کشور مادری خود می‌باشد. پس از این مورد، رایج ترین دلایل ریجکت ویزای المان به شرح زیر می‌باشد:
  • عدم اعتماد افسران ویزای المان به بازگشت متقاضی
    سوء پیشینه کیفری و یا حقوقی در گذشته و یا حال
    ارائه مدارک غیر‌واقعی و یا دروغین
    ارائه پاسپورت آسیب دیده و یا نامعتبر
    ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

رفع ریجکت ویزای المان و اعتراض به رد شدن آن

رفع ریجکت ویزای_المان وجود ندارد. شما ۹ ماه پس از تاریخ ریجکتی، با برطرف کردن مشکلات و نواقص پرونده خود می‌توانید دوباره اقدام کنید. اعتراض به رد شدن ویزای_آلمان به این شکل است که شما باید یک نامه به زبان آلمانی در قالب ایمیل برای افسران ویزا ارسال کنید. برای اعتراض به ریجکت ویزای المان، از ۱ روز تا ۱ ماه و برای اعتراض به دیگر انواع ویزای_آلمان، از ۱ روز تا ۱ سال پس از مدت زمان ریجکت فرصت دارید اقدام کنید. جواب اعتراض به رد شدن ویزای آلمان ۴۰ روز کاری بعد ارسال می‌شود.

مدت زمان جوابدهی ویزای آلمان

حدودا بین 45 روز الی 2 ماه  پس از مراجعه به دفتر VFS GLOBAL، جواب ویزای المان برای شما صادر می‌شود. برای دریافت جواب و مدارک ویزای_آلمان، باید حضورا در این دفتر به همراه رسید تحویل مدارک، حضور داشته باشیدو یا از طریق سایت VFS GLOBAL پاسخ را دریافت کنید.

ویزای آلمان با دعوتنامه

مطمئن ترین راه اخذ ویزای آلمان، اقدام با دعوت‌نامه معتبر است. دعوت نامه می‌تواند از سوی اعضای خانواده، دوست و یا یک نمایشگاه در آلمان باشد. در متن دعوتنامه باید اطلاعات شخص متقاض، تاریخ ورود به آلمان و خروج از آن و محل اقامت قید شود. همچنین اگر شخص دعوت کننده از شما حمایت مالی نیز می‌کند، باید در متن دعوتنامه به آن اشاره کند.

شرایط اخذ ویزای آلمان

کشور آلمان، به دلیل دارا بودن شرایط پناهندگی و حمایت از پناهندگان، سخت گیری زیادی در اعطای ویزا دارد. در صورتی که شرایط زیر را برای اخذ ویزای آلمان نداشته باشید، نمی‌توانید ویزای این کشور را دریافت کنید.

شرایط ویزای آلمان عباتند از:

۱. تمکن مالی:

تمکن مالی برای ویزای آلمان، حدودا بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر می‌باشد. در صورتی که مبلغ تمکن مالی شما زیر این مبلغ باشد، درخواست ویزای شما رد خواهد شد. تمکن مالی باید به یورو صادر شود و توسط شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.

۲. گردش حساب:

منظور از گردش حساب، مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیست بلکه، تعداد تراکنشات حساب متقاضی در ۳ ماه اخیر می‌باشد. گردش حساب، باید با نامه تمکن مالی همخوانی داشته باشد. در صورتی که تطابقی بین این دو وجود نداشته باشد و یا گردش حساب شما پائین باشد، ویزای آلمان شما ریجکت خواهد شد.

۳. ارائه دعوت‌نامه قوی:

منظور از دعوت نامه قوی، دعوت نامه ای است که از سوی اعضای خانواده، یک شرکت و یا یک نمایشگاه باشد. در متن دعوت‌نامه، باید مدت اطلاعات شخصی متقاضی به صورت کامل، مدت زمان اقامت و محل اقامت متقاضی ذکر شود. همچنین، در صورتی که دعوت کننده از متقاضی حمایت مالی می‌کند، باید در متن دعوت نامه ذکر شود.

۴. تاریخچه سفری:

لزومی به ارائه تاریخچه سفری برای ویزای آلمان نیست. اما در صورتی که ویزای شینگن و یا هر ویزای معتبر دیگری در پاسپورت خود داشته باشید، شانس شما برای اخذ ویزای آلمان بیشتر می‌شود.

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت کشور آلمان در ترکیه توسط VFS GLOBAL انجام می شود. پس از ثبت نام در سایت VFS GLOBAL و تعیین نوع ویزا، می‌توانید وقت سفارت خود را تعیین کنید.

نکته مهم در اخذ ویزای آلمان

با توجه به قانون‌مند بودن مردمان و دولت کشور المان، ارائه کامل مدارک، حضور به موقع در هنگام وقت سفارت و ظاهر مرتب و آراسته می‌تواند کمک به سزای در اخذ ویزای این کشور به شما بکند. این نکته ای است که اکثر قریب به اتفاق آژانس‌ها و کارگزاران ویزای آلمان به آن توجه ای نمی‌کنند.

انواع ویزای آلمان

با توجه به هدف متقاضی از سفر به آلمان، ویزای آلمان در انواع مختلفی صادر می‌شود. بیشترین درخواست ویزای آلمان مربوط به ویزای توریستی، کاری و تحصیلی می‌باشد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

۱. ویزای توریستی آلمان:

در حال حاضر، با توجه به تعداد پناهندگان فارسی زبان در آلمان، ویزای توریستی این کشور با شرایط سختی اعطا می‌شود. تمکن مالی و گردش حساب تاثیر مهمی در اخذ ویزای توریستی آلمان دارد. ارائه دعوت‌نامه و تاریخچه سفری شانس شما را برای اخذ ویزای توریستی المان بیشتر می‌کند. با این ویزا شما می‌توانید ۹۰ روز در هر ۶ ماه اقامت داشته باشید.

۲. ویزای تحصیلی آلمان:

معتبر ترین دانشگاه ها در کشور المان وجود دارد. برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان شما باید دعوت نامه معتبر از سوی مدرسه، دانشگاه و یا یک موسسه آموزشی معتبر ارائه کنید. پس از اتمام مدت زمان تحصیل، شما باید خاک آلمان را ترک کنید.

۳. ویزای کاری آلمان:

از شرایط اخذ ویزای کاری آلمان، ارائه دعوت نامه از سوی یک شرکت و یا کارفرما می‌باشد. مدت زمان اعتبار ویزای کاری آلمان، بر اساس درخواست کارفرما و تاریخ قید شده در دعوت نامه می‌باشد.

مدارک ویزای آلمان

مدارک ویزای آلمان، نیازی به ترجمه ندارند و شما می‌توانید اصل مدارک را در زمان وقت سفارت همراه خود ببرید. مدارک ویزای آلمان به ترتیب زیر می‌باشد:

 فرم درخواست ویزای آلمان

 پاسپورت فعلی متقاضی به همراه کلیه ویزاها و گذرنامه های قبلی

 رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا

 سند ازدواج

 کلیه اسناد ملکی

 گواهی اشتغال به کار

 گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت محصل بودن)

 گردش حساب ۳ ماه اخیر به همراه تمکن مالی

 رزرو بلیط رفت و برگشت و واچر هتل

 ارائه دعوت نامه معتبر

ریجکت ویزای آلمان

رایج ترین علت رد شدن ویزای آلمان، عدم اعتماد افسران ویزای این کشور به بازگشت متقاضیان به کشور مادری خود می‌باشد. پس از این مورد، رایج ترین دلایل ریجکت ویزای المان به شرح زیر می‌باشد:

  •  عدم اعتماد افسران ویزای المان به بازگشت متقاضی
  •  سوء پیشینه کیفری و یا حقوقی در گذشته و یا حال
  •  ارائه مدارک غیر‌واقعی و یا دروغین
  •  ارائه پاسپورت آسیب دیده و یا نامعتبر
  •  ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

رفع ریجکت ویزای المان و اعتراض به رد شدن آن

رفع ریجکت ویزای المان وجود ندارد. شما ۹ ماه پس از تاریخ ریجکتی، با برطرف کردن مشکلات و نواقص پرونده خود می‌توانید دوباره اقدام کنید. اعتراض به رد شدن ویزای آلمان به این شکل است که شما باید یک نامه به زبان آلمانی در قالب ایمیل برای افسران ویزا ارسال کنید. برای اعتراض به ریجکت ویزای المان، از ۱ روز تا ۱ ماه و برای اعتراض به دیگر انواع ویزای آلمان، از ۱ روز تا ۱ سال پس از مدت زمان ریجکت فرصت دارید اقدام کنید. جواب اعتراض به رد شدن ویزای آلمان ۴۰ روز کاری بعد ارسال می‌شود.

مدت زمان جوابدهی ویزای کشور آلمان

حدودا 45 روز کاری تا 2 ماه پس از مراجعه به دفتر VFS GLOBAL، جواب ویزای المان برای شما صادر می‌شود. برای دریافت جواب و مدارک ویزای کشور آلمان، باید حضورا در این دفتر به همراه رسید تحویل مدارک، حضور داشته باشید و یا پاسخ را از سایت VFS GLOBAL دریافت کنید.

ویزای کشور آلمان با دعوتنامه

مطمئن ترین راه اخذ ویزای آلمان، اقدام با دعوت‌نامه معتبر است. دعوت نامه می‌تواند از سوی اعضای خانواده، دوست و یا یک نمایشگاه در آلمان باشد. در متن دعوتنامه باید اطلاعات شخص متقاض، تاریخ ورود به آلمان و خروج از آن و محل اقامت قید شود. همچنین اگر شخص دعوت کننده از شما حمایت مالی نیز می‌کند، باید در متن دعوتنامه به آن اشاره کند.

سفارت آلمان در ترکیه

سفارت آلمان در ترکیه در آدرس Almanya Büyükelçiliği Hukuk ve Konsolosluk Bölümü, Remzi Oğuz Arık, Paris Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara واقع شده است. خدمات کنسولی و ویزای سفارت آلمان به عهده دفتر کارگزاری VFS GLOBAL می‌باشد. جهت مراجعه به این دفتر می‌توانید در روزهای دوشنبه تا جمعه به آدرس VFS Global – Ankara, İşçi Blokları, Muhsin Yazıcıoğlu Cd. No: 57/A D:06, 06530 Çankaya/Ankara مراجعه کنید.